Запази маса

0888 300 304

Изпрати email

manager@tabiet.com

Връзки

ХРАМ НА СВЕТИЯ КРЪСТ

Новият храм е построен в местността Кръста – там, където през 1878 г. на Възнесение Господне жителите на столицата издигат кръст в чест на Освобождението на България. Според спомените на старите лозенчани, непосредствено след освобождението, в чест на падналите руски воини, софиянци издигнали в тази местност паметник под формата на кръст.

ХОТЕЛ "ХИЛ" СОФИЯ

Hill Hotel Sofia предлага отлично местоположение и чудесен изглед към града. Хотелът се намира само на 100 метра от най-близката метростанция, на 15 минути пеша от центъра на София и на около 10 километра от летището на града. Хотел Хил София разполага с общо 34 двойни и 14 единични стаи с модерно обзавеждане и удобства. Той предлага лоби бар, бизнес център, конферентна зала и фитнес и уелнес клуб. Хотелът е избран от бизнес пътници, които търсят удобство и комфорт.

КОМПЛЕКС МАРИНЕЛА

Петзвездният комплекс е проектиран от легендарния японски архитект Kisho Kurokawa. Хотел Маринела София е сред емблематичните сгради на София. Разположен в зелената зона на столицата, хотелът разполага с гледка, от която можете да се насладите както на нощните светлини на София, така и на красотата на Витоша. Интериорът съчетава традицията и комфорта с иновациите и модерния дизайн.